top of page

Slaapmogelijkheden bij gastouderopvang Happy Kidz

Slapen is heel belangrijk voor jonge kinderen. Door voldoende slaap kunnen zij hun ervaringen en indrukken die zij opdoen verwerken. De slaaptijden zijn afhankelijk van het slaappatroon thuis en de behoefte van de kinderen.

Gastouderopvang Happy Kidz heeft voldoende slaapmogelijkheden voor de kinderen. Er is een speciale kamer voor de opvang gemaakt met daarin 2 stapelbedjes. Hierdoor kunnen er 4 kinderen tegelijkertijd in deze slaapkamer slapen. Om de veiligheid, hygiëne en structuur te waarborgen hebben de alle kinderen een eigen bedje. De vertrouwde knuffel en eventueel de speen gaan natuurlijk mee. Heeft uw kind een afwijkende slaaphouding (denk aan ingebakerd, buik/zijligging) dan kunt u hiervoor een formulier afwijkende slaaphouding invullen. De slaapkamer  is voorzien van een babyfoon met camera.

Het kan zijn dat uw kind tussen de middag niet meer slaapt. Toch is het wel van belang om even een rust moment op een dag in te zetten. Uw kind kan dan op een kinder stretcher even rusten. Hier kan het even rustig een boekje lezen of bijvoorbeeld naar een luisterverhaal luisteren. 

bottom of page