top of page
Tarryn_edited.jpg
bert_edited.jpg
Kyara_edited.jpg
sophie_edited.jpg

Tarryn - Eigenaresse Happy Kidz

Bert - Partner

Kyara - dochter

Sophie - dochter

Graag wil ik mij even voorstellen

Mijn naam is Tarryn van Emden (1989). Ik ben in juni 2015 getrouwd met Bert van Emden (1982) en samen hebben wij twee prachtige dochters Kyara (2016) en Sophie (2019). 

 

Al van jongs af aan weet ik dat ik moeder wil worden en dat ik het fijn en leuk vind om kinderen om mij heen te hebben. Tijdens mijn studie kwam ik er achter dat ik graag iets voor mijzelf binnen de kinderopvang wilde opstarten. Daartoe heb ik eerst werkervaring opgedaan. Toen ik zwanger werd en na moest denken over opvang voor ons eigen kind, was dit het ideale moment om mijn droom uit te laten komen en voor mijzelf te beginnen.

  

De verschillende ervaringen die ik binnen de kinderopvang heb opgedaan zijn een goede leerschool geweest om te weten wat belangrijk is binnen de opvang voor uw kind(eren). Ik heb de benodigde diploma's en certificaten behaald, waaronder het EHB(K)O certificaat. Daarnaast heb ik ook de cursus KIKI, Kansen in Kinderen gevolgd. Meer informatie hierover vindt u onder het kopje KIKI VVE.

 

Ik vind het belangrijk dat kinderen zich zelf kunnen zijn en zich daartoe kunnen ontwikkelen door bezig te zijn. De kinderen krijgen voldoende aangeboden. Denk hierbij aan knutselen, verven, tekenen, plakken, bouwen, puzzelen, kleien, (voor)lezen, dansen en buiten spelen.  Gedurende de dag worden de verschillende activiteiten en rustmomenten goed verdeeld. De kinderen die het nodig hebben kunnen op de 1e etage even slapen en zich opladen, om vervolgens weer gezellig te kunnen spelen. Zo kunnen zij vrolijk en uitgerust mee naar huis. 

 

Diploma's en certificaten


* MBO Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker niveau 4 Kinderopvang

* EHB(K)O Rode Kruis 

* Taallijn VVE voor kinderdagverblijven 

* KIKI VVE Kansen in Kinderen

* SBB Erkend leerbedrijf 

Ervaring

 

* Buitenschoolse opvang Go For Kids en basisschool Klavervier in Beuningen (stage)
* Kinderdagverblijf de Overkant in Druten (stage)
* Kinderdagverblijf Oetsie&So in Winssen (stage)

* Kinderdagverblijf Oetsiekoetsie in Beuningen (stage en werk)
* Nannies kinderdagverblijven in Nijmegen (werk)

 

Buitenlandse ervaring en vrijwilligerswerk

 

* USA: AHRC New York City - Camp Anne, een zomerkamp voor volwassenen en kinderen met een meervoudige beperking (stage)

* Suriname: Vrijwillig Wereldwijd - Parelhuis, ondersteuning en begeleiding van met HIV besmette weeskinderen (vrijwilligerswerk)

 - Openbare school Brokopondo, assistentie leerkrachten, observatie en ondersteuning van de school en daarnaast helpen met  sportactiviteiten (vrijwilligerswerk)

* CJV Schiedam - Tienerkamp, een week lang begeleiding van een groep kinderen van 13 -16 jaar (vrijwilligerswerk)

* Stichting Autstede, 4 weekenden per jaar begeleiding van kinderen met ASS (Autisme Spectrum Stoornis) en/of ADHD (vrijwilligerswerk)

 

bottom of page